Home arrow O nama
O nama
Poduzeće M.V. Merit je poduzeće relativno duge poslovne tradicije. Poduzeće je osnovano 1990. godine, sa sjedištem u gradu Bjelovaru. Nalazi se na adresi Šenoina 11, Bjelovar. Prvotna djelatnost poduzeća je bila veleprodaja. Već od 1993. godine poduzeće intenzivno surađuje sa renomiranim proizvođačima, što je konačno i rezultiralo poslovnom suradnjom s tvrtkom BRUGI. Izuzetnom poslovnom suradnjom, iz statusa dilera, M.V.Merit je prerastao u generalnog distributera, tj. agenta za područje Republike Hrvatske. Poduzeće trenutno objedinjuje 3 trgovine, posjeduje vlastite poslovne prostore i 3 prodavaonice. U sklopu uprave se nalazi i prezentacijski odijel, tj. "Shoow room" za veleprodaju. Sada imamo oko 60 klijenata po cijeloj Hrvatskoj.Također
izvozimo u Bosnu i Hercegovinu,te Crnu Goru.

1993. godine poduzeće proširuje djelatnost uvođenjem maloprodaje otvaranjem trgovine Eurosport. Kao dobar pokazatelj maloprodaje, 1994. godine s radom počinje još jedna nova trgovina u sklopu poduzeća - specijalizirana prodavaonica Lotto-shop. Zbog velike potražnje i dobrog odaziva tržišta 2001. godine s radom počinje još jedna prodavaonica - MAKSIMA, prodavaonica dječijeg asortimana. prodavaonica MAKSIMA objedinjuje dječiju opremu, igračke, odječu, opremu na 220 m2. Osobitost trgovine je dječiji kut KORNER IANA BIMBI.
Ciljevi tvrtke su proširavanje prodaje, širenje poslovanja i unaprijeđivanje rada općenito. Kao temelj budućega poslovanja služi izuzetna stabilnost poslovanja.

Od 2005. godine distributeri smo kempinih proizvoda za Hrvatsku. Uvoznici smo i programa za stolni tenis "Yamping" i rola "Street Rider".

Kupnjom licence na rok 5 godina od poduzeća Karanta d.o.o. Ljubljana, generalnog zastupnika za regiju M.V.Merit predstavlja distributera Kempa proizvoda za područje Hrvatske.
 
© 2024 Kempa :: brugi.hr
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.